Leiderschap in Cultuur Noord (LinC Noord) gaat van start!


Leiderschap in Cultuur Noord (LinC Noord) is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe en die zich verder willen ontwikkelen tot innovatieve leiders.

Binnen het programma werken we intensief aan thema’s als persoonlijk leiderschap, aan waardecreatie en impact, aan innovatie en verandering, aan lobby en pr. We maken hierbij de verbinding van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten.

LinC Noord wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële bijdrage van We the North.

Doelgroep

LinC Noord richt zich op leidinggevenden, makers, managers, beleidsmakers, ondernemers en initiatiefnemers verbonden aan het culturele veld in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Bij voorkeur stellen we een leergroep samen met een brede diversiteit aan disciplines en perspectieven, waarbij Kunst en Cultuur wordt opgevat ineen ruimere context.

Opzet

Het programma is een mix van inhoud en vaardigheden. Er zit een stevige kenniscomponent in met de inzet van wetenschappelijke en praktische expertise vanuit gastdocenten en ervaringsdeskundigen, maar altijd gericht op het toepassen in de beroepspraktijk en de regio. De vaardigheden zijn gericht op de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten in de breedste zin van het woord.

Programma

Het programma bestaat uit drie leersporen die naast en door elkaar lopen:

Start: 8 april 2024
Prijs: €4.750
Duur: 1 jaar

Meer informatie en aanmelden via professionals.uu.nl