Kopie van Aftrap Proeftuin Meertaligheid


De kwartiermakers van de Proeftuin Meertaligheid nodigen u van harte uit voor de publieke aftrap van de Proeftuin Meertaligheid op donderdag 13 februari te Groningen

Locatie: Provinciehuis,  St. Jansstraat 4, Groningen
Datum en tijd: donderdag 13 februari (inloop vanaf 15.00, borrel vanaf 17.00)
Aanmelding: voor 13 februari via het online formulier.

De Proeftuin Meertaligheid is een initiatief van het noordelijk cultureel samenwerkingsverband We the North (Groningen/Drenthe/Fryslân) samen met de provincies Overijssel en Gelderland.

De aftrap heeft het karakter van een artistiek ingeklede netwerkbijeenkomst. Het programma bestaat uit een vlotte afwisseling van optredens en korte interviews, afgesloten met ultrakorte speeddates en een netwerkborrel. Zo willen we zoveel mogelijk cultuurmakers en culturele organisaties uit de vijf provincies met elkaar in contact brengen. Onder de aansporende leiding van presentator/cabaretier Anne Jan Toonstra leren we elkaar in ultrahoog tempo kennen – héél oppervlakkig maar toch goed genoeg om bij de afsluitende borrel te weten wiens telefoonnummer je écht even moet scoren.

De bedoeling van de Proeftuin is om cultuurmakers te laten samenwerken in laagdrempelige cultuurprojecten, met een accent – no pun intended – op ‘streekmeertaligheid’. Wat dat is, streekmeertaligheid, dat hoor je op 13 februari! Kun je niet wachten, kijk dan alvast op deze website voor meer info – ook over de ins & outs van de subsidieregeling.

De officiële aftrap wordt gegeven door een bestuurlijke vertegenwoordiging van We the North.

Meer informatie